Prin intermediul serviciilor noastre de Penetration Testing, putem ajuta la identificarea vulnerabilităților și la dezvoltarea unui plan de acțiune pentru a le remedia înainte ca acestea să fie exploatate.

Ce putem testa

PenTest Aplicatii Web si Site-uri Aplicații Web
Pen-Test API-uri API
Teste de penetrare Aplicatii Mobile Aplicații Mobile
Testare retele si sisteme informatice Infrastructură


1. Ce este Penetration Testing (testul de penetrare)?

Penetration Testing sau Pen-Test (în lb. română: test de penetrare) este un proces de securitate cibernetică care implică încercarea de a identifica și exploata vulnerabilitățile din infrastructuri IT și aplicații. Scopul este de a evalua nivelul de securitate și de a ajuta la identificarea oricăror puncte slabe care ar putea fi exploatate de un atacator. În acest fel, puteți lua măsuri de protecție adecvate.

2. De ce sunt imporante testele de penetrare?

Testele de penetrare sunt importante pentru site-uri, aplicații și infrastructuri, deoarece rezultatul vă ajută să protejați atât datele dumneavoastră, cât și pe cele ale clienților dumneavoastră. Un atac cibernetic poate cauza pagube financiare, daune de imagine și pierderi de date importante. Prin identificarea și remedierea vulnerabilităților înainte ca acestea să fie exploatate, pot fi evitate aceste consecințe.

3. Ce facem în timpul unei sesiuni de penetration testing?

În timpul unei sesiuni de penetration testing, echipa noastră de experți în securitate cibernetică va desfășura o serie de teste și va încerca să exploateze vulnerabilități în sistemele și aplicațiile care sunt în scopul testării. Testarea poate include încercarea de a accesa date confidențiale, de a modifica sau distruge date sau de a accesa sistemul prin intermediul unor vulnerabilități descoperite în urma testului.
Testele au la bază metodologii ale unor organizații cunoscute, cum ar fi OWASP, SANS, OSSTM sau NIST.

4. Ce se întâmplă după o sesiune de penetration testing?

După o sesiune de penetration testing, vom furniza un raport detaliat despre vulnerabilitățile identificate și posibilele soluții pentru remedierea lor. În funcție de rezultatele testării, putem recomanda diferite măsuri de securitate pentru a proteja sistemele și aplicațiile testate împotriva unor atacuri cibernetice viitoare. După remedierea vulnerabilităților identificate în urma testelor, puteți beneficia gratuit de retestarea acestora.

5. De ce să alegi serviciile noastre de penetration testing?

Echipa noastră este formată din experți în securitate cibernetică, certificați ca Penetration Testeri și operatori Red Team, cu experiență în testele de penetrare și evaluarea vulnerabilităților. Folosim cele mai recente tehnologii și instrumente pentru a ne asigura că aplicațiile și sistemele dumneavoastră sunt protejate împotriva celor mai noi amenințări cibernetice. Ne place ceea ce facem și punem pasiune în fiecare proiect.

Certificări

eCPTX - eLearnSecurity Certified Penetration Tester eXtreme
eCPPT - eLearnSecurity Certified Professional Penetration Tester
eWPT - eLearnSecurity Web Application Penetration Tester
CEH - Certified Ethical Hacker Practical
CISSP - Certified Information Systems Security Professional
Hack the Box: Certified Penetration Tester / Red Team Operator

O parte din certificările din portofoliul nostru sunt cuprinse în regulamentele TIBER-EU și TIBER-RO pentru poziții de membri și coordonatori ai echipelor de Red Teaming (RT) și Threat Intelligence (TI).

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a te informa despre noutățile din CyberSecurity. Te poți dezabona oricând.

Mai mult decât CyberSecurity

Oferim o varietate de servicii pentru a ajuta companiile să fie pregătite de confruntări cu atacuri cibernetice reale.

Contactează-ne