Penetration testing

Testele de penetrare sunt importante pentru site-uri, aplicații și infrastructuri, deoarece rezultatul vă ajută să protejați atât datele dumneavoastră, cât și pe cele ale clienților dumneavoastră. Un atac cibernetic poate cauza pagube financiare, daune de imagine și pierderi de date importante. Prin identificarea și remedierea vulnerabilităților înainte ca acestea să fie exploatate, pot fi evitate aceste consecințe.

detalii


Secure Web Design

Security by design. Dezvoltăm site-uri și aplicații web concepute pentru a fi sigure. Oferim garanția rezultatelor bune la testele de penetrare ...

detalii


Red Teaming

Serviciile de Red Teaming vă asigură că organizația dumneavoastră este mai bine pregătită să detecteze, să răspundă și să blocheze atacurile cibernetice.

detalii


Vulnerability Assessment

Serviciul de Vulnerability Assessment este un proces de identificare și evaluare a punctelor vulnerabile în ceea ce privește securitatea cibernetică a unei companii sau organizații. Acest serviciu implică analizarea și testarea sistemelor și a infrastructurii IT pentru a identifica eventualele vulnerabilități și puncte slabe care ar putea fi exploatate de hackeri sau de alte entități cu intenții malefice.

detalii


Inginerie sociala

Social Engineering-ul (ingineria socială) este o metodă prin care un atacator folosește manipularea și persuasiunea pentru a obține acces neautorizat la informații sensibile sau sisteme IT. Aceasta implică utilizarea unor tehnici de manipulare psihologică, cum ar fi pretextarea, phishing-ul, ingeniozitatea și influențarea pentru a convinge victima să ofere informații sau să ia anumite acțiuni care să ajute atacatorul să obțină acces la informații sau să atace sistemele IT.

detalii

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a te informa despre noutățile din CyberSecurity. Te poți dezabona oricând.

Mai mult decât CyberSecurity

Oferim o varietate de servicii pentru a ajuta companiile să fie pregătite de confruntări cu atacuri cibernetice reale.

Contactează-ne