Statistic, cel mai vulnerabil element din cadrul unei organizații este omul. Prin serviciile de Social Engineering încercăm să obținem acces la sisteme sau informații din cadrul organizației dumneavoastră folosindu-ne de slăbiciunile angajaților. Luăm în considerare toate punctele de acces posibile și utilizăm o abordare personalizată în funcție de nevoile și obiectivele organizației dumneavostră.

Inginerie Sociala


Social Engineering-ul (ingineria socială) este o metodă prin care un atacator folosește manipularea și persuasiunea pentru a obține acces neautorizat la informații sensibile sau sisteme IT. Aceasta implică utilizarea unor tehnici de manipulare psihologică, cum ar fi pretextarea, phishing-ul, ingeniozitatea și influențarea pentru a convinge victima să ofere informații sau să ia anumite acțiuni care să ajute atacatorul să obțină acces la informații sau să atace sistemele IT.Cum funcționează serviciul de Social Engineering?

Serviciul de Social Engineering începe cu o evaluare a nivelului de conștientizare a securității cibernetice din cadrul organizației. Această evaluare poate include un test de phishing sau un test de ingeniozitate, care implică trimiterea unor e-mailuri sau mesaje false către angajați pentru a vedea câți dintre aceștia vor cădea în capcana.Beneficii

Serviciul de Social Engineering poate fi un instrument valoros pentru orice companie sau organizație care dorește să-și îmbunătățească nivelul de securitate cibernetică și să protejeze datele și sistemele proprii împotriva atacurilor.

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a te informa despre noutățile din CyberSecurity. Te poți dezabona oricând.

Mai mult decât CyberSecurity

Oferim o varietate de servicii pentru a ajuta companiile să fie pregătite de confruntări cu atacuri cibernetice reale.

Contactează-ne