Serviciile de Red Teaming reprezintă o evaluare proactivă și realistă a siguranței unei organizații la atacuri cibernetice, realizată de o echipă independentă care simulează atacatorii din lumea reală pentru a identifica vulnerabilitățile și punctele slabe. În calitate de experți în securitate cibernetică, oferim servicii Red Teaming pentru a ajuta organizațiile să-și îmbunătățească protectia împotriva amenințărilor cibernetice din lumea reală.


Beneficiile serviciilor Red Teaming

Prin adoptarea serviciilor Red Teaming, puteți:

 • Lua ofensiva: simulați atacatori din lumea reală și efectuați evaluări realiste ale apărării de securitate ale organizației dumneavoastră.
 • Identifica vulnerabilități: identificați în mod proactiv riscurile de securitate cibernetică și acordați prioritate eforturilor de remediere.
 • Îmbunătăți răspunsul la incidente: îmbunătățiți capacitatea organizației dumneavoastră de a detecta, reacționa și bloca atacurile cibernetice.
 • Verifica investițiile în securitate: evaluați eficacitatea controalelor dumneavoastră de securitate și măsurați valoarea investițiilor în sistemele de protecție.
 • Îmbunătăți gradul de reziliență: construiți o organizație mai rezistentă la amenințările cibernetice din lumea reală.

Abordarea Red Teaming

Serviciile noastre Red Teaming implică de obicei:

 • Simularea adversarului: Emularea tacticilor, tehnicilor și procedurilor (TTP) ale adversarilor din lumea reală pentru a evalua situația de securitate a organizației dumneavostră.
 • Simularea tehnicii: testarea diferitelor tehnici de atac pentru a identifica punctele slabe din apărarea ta.
 • Colaborare cu BT (Blue Team) si WT (White Team): Lucrul direct cu centrul de operațiuni de securitate (SOC / Security Operations Centre) pentru a simula amenințări reale și pentru a evalua capacitățile de răspuns ale organizației dumneavoastră.

Costul serviciilor Red Teaming este adaptat fiecărui client, iar noi oferim soluții personalizate bazate pe obiectivele și nevoile specifice organizației dumneavoastră. Factorii cheie în determinarea costurilor includ scopul, complexitatea infrastructurii organizației dumneavpastră și tehnicile specifice pe care doriți să le testați.De ce să alegeți serviciile noastre Red Teaming?

În calitate de experti in securitate cibernetică, oferim următoarele avantaje:

 • Expertiză: Am o înțelegere profundă a celor mai recente tendințe de securitate cibernetică și a celor mai bune practici, asigurându-vă că serviciile noastre Red Teaming sunt adaptate nevoilor specifice organizației dumneavoastră.
 • Personalizare: ne facem timp să înțelegem provocările de securitate ale organizației dumneavoastră și să dezvoltăm un plan personalizat de Red Teaming, care abordează vulnerabilități și obiective specifice.
 • Scenarii din lumea reală: serviciile noastre Red Teaming simulează amenințări din lumea reală, oferind informații valoroase despre cât de bine ar răspunde organizația dumneavoastră la atacurile cibernetice reale.
 • Îmbunătățirea continuă: colaborăm cu dumneavoastră pentru a identifica aspectele care necesită atenție și vă oferim recomandări pentru a îmbunătăți securitatea organizației dumneavoastră.

Alegând serviciile noastre de Red Teaming, vă puteți asigura că organizația dumneavoastră este mai bine pregătită să detecteze, să răspundă și să blocheze atacurile cibernetice.Certificări

eCPTX - eLearnSecurity Certified Penetration Tester eXtreme
eCPPT - eLearnSecurity Certified Professional Penetration Tester
eWPT - eLearnSecurity Web Application Penetration Tester
CEH - Certified Ethical Hacker Practical
CISSP - Certified Information Systems Security Professional
Hack the Box: Certified Penetration Tester / Red Team Operator
Blue Team L1

O parte din certificările din portofoliul nostru sunt cuprinse în regulamentele TIBER-EU și TIBER-RO pentru poziții de membri și coordonatori ai echipelor de Red Teaming (RT) și Threat Intelligence (TI).

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a te informa despre noutățile din CyberSecurity. Te poți dezabona oricând.

Mai mult decât CyberSecurity

Oferim o varietate de servicii pentru a ajuta companiile să fie pregătite de confruntări cu atacuri cibernetice reale.

Contactează-ne